Op werkdagen voor 12.00 uur besteld? Zelfde dag nog verzonden!
040-4020902   |   info@trampolineplezier.nl (0)
Actie! Bestel een trampoline i.c.m. een veiligheidsnet en trapje en ontvang 25% korting op alle accessoires! Meer info

Hoe komt de trampoline bij mij?

Zodra je betaling is ontvangen, verzenden we je bestelling. Je betaalt hiervoor geen aparte verzendkosten.  Als je met iDeal, Paypal of Bancontact betaalt, ontvangen we de betaling het snelst. We kunnen de producten dan dus ook meteen opsturen. Je ontvangt een e-mail van ons zodra wij de bestelling hebben verzonden.

Levertijd

In principe geldt dat alle bestellingen die vóór 12:00 uur binnen zijn gekomen, nog diezelfde dag opgestuurd worden. Je hoeft dus meestal maar één werkdag te wachten totdat je je bestelling in huis hebt!

Verzendwijze trampolines

Omdat trampolines al snel enkele tientallen kilo's wegen(sommige trampolines wegen zelfs meer dan 100kg!), kunnen ze niet worden bezorgd door een pakketdienst als TNT Post. Daarom werken wij samen met het koeriersbedrijf Van Spreuwel Transport. Op werkdagen halen zij alle zware bestellingen bij ons op, even na twaalven. Op de dag dat de trampoline verzonden wordt, kun je na 21:00 uur op hun website zien wanneer het bezorgmoment is.

De koerier zal voor hij de bestelling aflevert, even contact met je opnemen om er zeker van te zijn dat je thuis bent. Daarom is het belangrijk dat je het juiste mobiele nummer invult tijdens de bestelprocedure.

Verzendwijze kleinere artikelendpd logo

Kleine artikelen sturen we op via de pakketdienst van DPD. 

Afhalen

Producten afhalen is mogelijk in onze showroom in Kootwijkerbroek. Wil je hier gebruik van maken? Neem even contact met ons op.

Verzenden naar een buitenlands adres

Trampolineplezier levert standaard alleen binnen Nederland en België. Wil je de bestelling op laten sturen naar een adres in het buitenland? Neem dan even contact op, dan kijken we samen even hoe we dit het beste kunnen regelen.