Op werkdagen voor 12.00 uur besteld? Zelfde dag nog verzonden!
040-4020902   |   info@trampolineplezier.nl (0)
Actie! Bestel een trampoline i.c.m. een veiligheidsnet en trapje en ontvang 25% korting op alle accessoires! Meer info

Sponsoring

Zo nu en dan helpen we anderen door te sponsoren. We geven hierbij de voorkeur aan het sponsoren van een trampoline. Hier vind je een overzicht van de projecten die we in de afgelopen jaren hebben gesteund met een gratis trampoline:

Toen we in mei 2011 lazen dat dieven 's nachts een trampoline hadden gestolen uit de tuin van een gezin, hebben we hen een gratis nieuwe trampoline toegestuurd.

Active4you is een organisatie die kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking helpt. We schonken in maart 2012 aan hen een trampoline.

In september 2012 sponsorden we een trampoline aan 's Heerenloo Noordwijkerduin in Noordwijk.

Een gezin uit Culemborg bij wie de kinderen onterecht uit huis waren geplaatst door Jeugdzorg staken we in september 2012 een hart onder de riem met een gratis trampoline.

In mei 2013 hielpen we een kinderwens te vervullen door een minitrampoline te sponsoren aan Stichting Make a Wish.

In juni 2013 hielpen we Woldse Weelde (twee vakantiehuisjes speciaal voor gezinnen met een kind wat intensieve zorg nodig heeft) met een trampoline.

 

Heb je een verzoek voor sponsoring? Dan kun je het beste even een e-mail sturen naar hans@trampolineplezier.nl. We sponsoren het liefst projecten die actief bijdragen aan het geluk van kinderen.