Op werkdagen voor 12.00 uur besteld? Zelfde dag nog verzonden!
040-4020902   |   info@trampolineplezier.nl (0)
Actie! Bestel een trampoline i.c.m. een veiligheidsnet en trapje en ontvang 25% korting op alle accessoires! Meer info

Over ons

hans

Beste trampolinefan,

Hartelijk dank voor uw interesse in deze webwinkel!

Trampolineplezier is opgericht in de winter van 2010-2011 met één duidelijk doel: “Kinderen blij maken”. Want van vrolijke kinderen wordt iedereen blij! Ons doel gaan we realiseren door altijd goed te blijven letten op drie belangrijke punten. Dit zijn:

Gezond spelen

Trampoline springen is gezond, heel erg gezond zelfs. Als je springt, gebruik je bijna al je spieren en verbrand je een boel calorieën. Elk kind vindt deze manier van sporten leuk!
 

Veilig spelen

Springen op een trampoline is veilig. Je hoeft niet op straat te spelen. Een paar meter ruimte om de trampoline neer te zetten in uw tuin is al voldoende. En door de hoge kwaliteit van onze producten en veiligheidsaccessoires, springen uw kinderen volkomen veilig.
 

Duurzaam speelplezier

Daar bedoelen we mee dat onze producten lang mee gaan. Want van een trampoline die na enkele jaren al versleten is, worden uw kinderen niet blij. Maar met Duurzaam speelplezier bedoelen we ook dat de prijs per gespeeld uur van uw kinderen erg laag is. Want waar wordt nou zo veel mee gespeeld als met een trampoline?

Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, werken we samen met enkele partners. Etan International is de fabrikant van de trampolines in de webwinkel. Zij leveren kwaliteitsproducten en het is fijn om met hen samen te werken. Skyberate is onze partner in webhosting. Dankzij hun betrouwbare diensten is de winkel altijd online!

Vragen? U kunt mij direct bereiken op mijn e-mailadres: hans@trampolineplezier.nl. Ik help u graag.

Met vriendelijke groet,

Hans van Leersum

Oprichter Trampolineplezier