Op werkdagen voor 12.00 uur besteld? Zelfde dag nog verzonden!
040-4020902   |   info@trampolineplezier.nl (0)
Actie! Bestel een trampoline i.c.m. een veiligheidsnet en trapje en ontvang 25% korting op alle accessoires! Meer info

Onze overtuiging

Trampolineplezier.nl is, zoals de naam al doet vermoeden, een webwinkel in trampolines. Maar het had net zo goed een webwinkel in ballonnen, skelters of prinsessenjurken kunnen zijn. Waar het ons om gaat is dat we een glimlach toveren op een kindergezicht. En dat doen we toevallig met trampolines.

Als we kinderen een gelukkige jeugd geven, waarin ze onbezorgd kunnen spelen, dan hebben we daar allemaal baat bij. De liefde, vrijheid en aandacht die wij aan onze kinderen geven, geven zij later op hun beurt weer terug aan ons en aan de maatschappij.

Dat is de reden dat wij ons met toewijding inzetten voor onze missie: kinderen blij maken! Of, omdat een rijmpje nou eenmaal veel leuker klinkt: red de maatschappij, maak je kinderen blij! :)

Bij Trampolineplezier hebben we drie doelen, die voortvloeien uit onze visie: kinderen blij maken, een voorbeeldwebwinkel zijn voor de branche en geld verdienen.

1. We willen kinderen blij maken
We geloven in het belang van een goede opvoeding en een gelukkige jeugd voor de kinderen in onze samenleving. Onze kinderen zijn de toekomst. Alles wat wij leren aan de jongere generaties, zullen zij straks toepassen in de maatschappij. Door ze vrolijk op te laten groeien, een gezonde levensstijl mee te geven en ze onze normen en waarden bij te brengen, profiteren we daar op lange termijn allemaal van. Logisch. Maar ook op korte termijn valt er van te profiteren, want wie wordt er niet onmiddellijk vrolijk van een lachend kind?

2. We willen een voorbeeldwebwinkel zijn
Waarom hebben webwinkels vaak geen goede productfoto's? En waarom zijn die foto's niet gewoon lekker groot? Waarom krijg ik bij veel shops pas na een week antwoord op mijn vragen, en worden m'n vragen ook nog eens half beantwoord?

Een stukje persoonlijke frustratie resulteerde in ons tweede doel: een voorbeeldwebwinkel zijn. Niet uit arrogantie ten opzichte van anderen, maar om voor onszelf de lat flink hoog te leggen. Een webwinkel waar het een genot is om te bestellen, bij zo'n bedrijf willen we graag werken! :)

Inmiddels merken we wel dat het niet altijd eenvoudig is om aan alle verwachtingen te voldoen. Maar we doen wel ons stinkende best! De webwinkel wordt steeds een stukje beter en we proberen onze klanten te behandelen zoals we zelf graag behandeld zouden willen worden. Zie je iets wat verbeterd kan worden? Laat het ons dan ook alsjeblieft weten. We ontvangen graag feedback.

3. We willen geld verdienen
Geld verdienen is uiteraard ook een doel van ons, want we zijn nou eenmaal een commercieel bedrijf. Maar het is wel het derde doel, hij komt pas na de andere twee doelen. Om een gezond bedrijf te leiden (we zijn immers geen non-profitorganisatie) moeten er ook producten worden verkocht, omzet worden gedraaid en geld worden verdiend.

Op die manier ontstaat er continuïteit voor Trampolineplezier en kunnen we onze kosten betalen (hosting van de website, het maken van nieuwe productfoto's, salaris). En zo hoeven we onszelf geen zorgen te maken over of we aan het einde van de maand weer beleg kunnen kopen voor op onze boterhammetjes.

Heb je een vraag over onze overtuiging, of wil je ons om een andere reden benaderen? Stuur ons gerust een mailtje: info@trampolineplezier.nl.